Op deze pagina vind u informatie over de spelregels voor de Schapenmarkt Oldebroek.

Bestaande standhouders krijgen voorrang

Als u de vorige editie hebt deelgenomen bent u verzekerd van een standplaats op de Schapenmarkt Oldebroek, onder voorbehoud van dezelfde kraamlengte en dezelfde handel.

Bestaande standhouders ontvangen een mail waarin ze inschrijving voor dit jaar kunnen bevestigen en het marktgeld direct kunnen afrekenen. U ontvangt 4 weken voor aanvang een bevestiging met de toegewezen standplaats.

Het marktgeld dient voor 1 mei 2017 te zijn betaald. Mochten wij het marktgeld niet tijdig ontvangen dan kunnen wij uw plek verhuren aan een ander.

Nieuwe standhouders komen op de reservelijst

Als u in 2017 niet hebt gehuurd dient u zich in te schrijven voor de reservelijst. Dat kunt u ook doen via het inschrijfformulier op deze website. Het inschrijfformulier dient voor 1 mei 2018 te zijn ingediend via de op het formulier aangegeven wijze. Het bestuur van de Stichting Schapenmarkt Oldebroek zal aan de hand van de aanwezige ruimte en de branchering besluiten welke aanvragen op de reservelijst in aanmerking komen voor een standplaats.

U ontvangt voor 1 juni 2017 bericht of u wel of niet bent toegelaten.

Kosten

Marktgeld: Voor de markt gelden de volgende prijzen:

  • Een standplaats is altijd minimaal € 50 euro
  • Een standplaats is altijd minimaal 4 meter breed
  • Per extra strekkende meter wordt een extra bedrag gehanteerd van € 12,50 euro
  • Voor frites- en viskramen geldt een toeslag van € 75,-

Voor aan de kern Oldebroek gebonden ‘goed doel’ acties wordt een korting gehanteerd van 50%.

fotos-kramen-002
Huurkraam

Kosten (eventuele) huurkraam: De kramen worden geleverd door Zegers verhuur uit Doornspijk (www.zegersverhuur.nl). Op het inschrijfformulier kunt u aangeven of u een kraam wilt huren. De huurkosten bedragen €20,- euro per 4 meter. Deze kosten worden direct gefactureerd bij het marktgeld.

 

Marktreglement (vernieuwd)

Iedere standhouder dient zich aan het opgestelde marktreglement te houden. U kunt het marktreglement hier vinden.